domingo, 26 de julio de 2020

RESSENYA - LA COVA DEL LLOP MARÍ

LA COVA DEL LLOP MARÍ

Nati Pérez i Caselles

 


Es trobem amb un llibre ple d’aventures d’estiu. És un llibre refrescant i molt adequat per als adolescents. És un d’eixos llibres que ens envien les editorials com a mostra per veure si el triem com lectura per als nostres alumnes. I crec que té moltes paperetes per a ser triat per als meus alumnes de PMAR.

Trobem les vacances de Marina en l’illa de Tabarca. Al principi, no està molt d’acord amb el lloc triat pels seus pares però poc a poc li agradarà la triada. La casa que han llogat té piragües i a ella li agrada molt esta activitat aquàtica. Després es troba amb un xic molt interessant amb qui farà bones molles. I, per si fóra poc, la policia troba el cos d’una dona morta en una cala prop de la casa on viu ara.

Amb aquests ingredients és impossible que no t’atrape aquest llibre. Si amés li sumem la prosa fresca, senzilla i amena, tenim un “pastís” molt gustós. És un llibre molt curtet que els adolescents llegiran en un tres i no res i, pense, que gaudiran amb la seua lectura.

Què passarà amb Marina i Màrius? Qui ha passat realment amb eixa xica morta? Serà una mort accidental o provocada per algú? Per a contestar a aquestes preguntes, hauràs de llegir el llibre. Gaudiràs molt amb la setmana de vacances de Marina.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario